O nama

Više od
15 godina u Srbiji.

Glavni kuvar i vlasnik restorana Diwali, gospodin Rakiš Kumar, želi vam dobrodošlicu u mistični i autentični svet indijske kuhinje. Naša odlična hrana predstavljena Vam je kao kulinarsko remek-delo. Uživajte u ukusnoj indijskoj kuhinji u elegantnom i intimnom ambijentu. Doživite toplinu i šarm naše divne i kreativne kuhinje u srdačnoj atmosferi.

Mistični i autentični svet obedovanja. Suprotno uvriježenom mišljenju, indijska hrana nije i ne mora biti previše začinjena da bi se uživala u njoj. U stvari, umetnost indijskog kulinarstva leži u delikatnosti začina. Kako bismo zadovoljili sve naše goste, nudimo i različite nivoe ljutine za gotovo sve stavke sa menija. Naša veoma ukusna hrana biće Vam servirana kao kulinarsko remek-delo. Stacionirani na obe obale reke, vodimo sam na putovanje u svet indijskih specijaliteta.

Naše stručno osoblje sa zadovoljstvom će vas upoznati sa različitim začinima, a takođe će vam pomoći u odabiru vašeg jela. Molimo vas, nemojte se ustručavati da se obratite svom konobaru. Našom strplivom i pažljivom uslugom nastojaćemo da vaše iskustvo sa hranom u Diwali-u postane nezaboravno i nadamo se da ćete poželeti da se vratite iznova. Dostupan je besplatan pristup internetu. Možete uživati u obrocima i u našim prelepim baštama.

rest7-about-play-icon

Komentari gostiju


Naša prosečna ocena je 4.82 (253 glasa)

  • Volim piletinu sa puterom i naan hleb sa belim lukom. Pirinač kad se pomeša sa sosom se topi u ustima.
    Wael Alkel
  • Sjajna hrana. Bila u oba restorana. Ambijent je lep, osoblje je jako ljubazno i strpljivo.
    Marina
  • Neverovatno ukusna hrana. Savršeno začinjena, topi se u ustima.
    Aleksandar