diw-home-first
slika2

Više od 15 godina u Srbiji.

Dobrodošli u Diwali restoran, autentični i mistični svet indijske kuhinje. Naša veoma ukusna hrana biće Vam servirana kao kulinarsko remek-delo. Stacionirani na obe obale reke, vodimo sam na putovanje u svet indijskih specijaliteta.

Naše stručno osoblje sa zadovoljstvom će vas upoznati sa različitim začinima, a takođe će vam pomoći u odabiru vašeg jela. Molimo vas, nemojte se ustručavati da se obratite svom konobaru. Našom strplivom i pažljivom uslugom nastojaćemo da vaše iskustvo sa hranom u Diwali-u postane nezaboravno i nadamo se da ćete poželeti da se vratite iznova. Dostupan je besplatan pristup internetu. Možete uživati u obrocima i u našim prelepim baštama.


Meni


Umetnost indijskog kuvanja leži u delikatnosti začina. Da bismo mogli da zadovoljimo sve naše goste, nudimo različite začine i nivoe ljutine za gotovo sve stavke u meniju.

Poručite obroke i za dostavu. Sada ćemo vas provesti kroz vrata kulinarske umetnosti.


home-icon-10

PREDJELA

Supe, pržena, punjena predjela
home-icon-2

LEPINJE

Tradicionalne indisjke lepinje pečene u tandori peći

home-icon-1

GLAVNA JELA

U sosu ili grilovana jela
home-icon-8

TANDORI

Tradicionalna jela u peći

home-icon-3

SALATE

Različite i sezonske
home-icon-6

PIRINAČ

Sočan i uvek svež

Galerija


Posetite našu galeriju i pogledajte neka od naših neverovatnih jela. Predjela, tandoori, vegetarijanska hrana, glavna jela, jela od pirinča, tipične indijske lepinje naan, tandori hleb u rerni, salate, deserti.

Originalna tandoori rerna, popularne cene, indijski kuvar gospodin Rakesh Kumar. Organizujemo sve vrste proslava (porodične i poslovne). U našem restoranu do 40 ljudi organizujemo koktele, rođendane, poslovne proslave. Restoran Divali takođe nudi usluge keteringa. Naručite obroke i za kućnu dostavu.

Komentari gostiju


Naša prosečna ocena je 4.82 (253 glasa)

  • Volim piletinu sa puterom i naan hleb sa belim lukom. Pirinač kad se pomeša sa sosom se topi u ustima.
    Wael Alkel
  • Sjajna hrana. Bila u oba restorana. Ambijent je lep, osoblje je jako ljubazno i strpljivo.
    Marina
  • Neverovatno ukusna hrana. Savršeno začinjena, topi se u ustima.
    Aleksandar